Het is belangrijk dat je gezond genoeg bent om veilig aan het verkeer deel te nemen. Niet alleen voor je zelf maar ook voor andere weggebruikers. Het CBR beoordeelt dit met de Gezondheidsverklaring. Het invullen van deze verklaring doet u het snelst via https://www.cbr.nl/nl/mijncbr/gezondheidsverklaring.htm.

In de Gezondheidsverklaring beantwoordt je vragen over je gezondheid. Bijvoorbeeld over de medicijnen die u gebruikt en over ziektes waardoor u mogelijk niet veilig kunt rijden. Of over lichamelijke beperkingen waardoor je alleen met een aangepaste auto mag rijden. Bij  https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-houden/nl/gezondheidsverklaring/uw-situatie.htm leest u wanneer u een Gezondheidsverklaring moet invullen.

De Gezondheidsverklaring vul je  zelf in. Want het gaat om je persoonlijke gegevens en die zijn vertrouwelijk. Op https://www.cbr.nl/nl/mijncbr/gezondheidsverklaring.htm logt u in met DigiD met de extra controle via SMS of App. Heeft u nog geen DigiD met sms-controle of App? Vraag die dan aan op www.digid.nl. Beantwoord de vragen van de Gezondheidsverklaring en betaal via iDeal.

Nadat u de Gezondheidsverklaring heeft ingevuld en betaald, ontvangt je hiervan via https://www.cbr.nl/nl/mijncbr.htm een ontvangstbevestiging. Vervolgens ontvangt je  via Mijn CBR een bericht met meer informatie. Vanwege drukte kan het op dit moment helaas langer duren voordat je bericht ontvangt. Kijk hier voor <a class=”” title=”Wanneer hoor ik iets van het CBR over mijn Gezondheidsverklaring?” href=”https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-houden/nl/gezondheidsverklaring/wanneer-hoor-ik-iets-van-het-cbr-over-mijn-gezondheidsverklaring.htm”>actuele</a> reactietermijnen.

Categorien

Plan nu uw proefles in of stuur ons een bericht

Contact gegevens

06 83 80 45 64

06 14 35 49 00

06 83 90 34 01

CBR Rijschoolnummer: 8002U3

KvK nummer: 74023039

BTW nummer: 859746935.B01

Bank: NL36INGB0008979244

Locatie's

Flex-line Den Haag
Hans Larivelaan 20
2493 BB Den haag

Flex-line Zoetermeer
Edisonstraat 3B
2723 RS Zoetermeer

Wij geven ook auto rijlessen in:

Delft               Den haag-Zuid             Den Haag

Leidschendam     Leidschenveen

Nootdorp           Zoetermeer

Pijnacker              Moerkapelle

Voorburg             Voorschoten

Bel nu