Rijschool Nootdorp Flex-line

Leer met plezier en passie!
Proefles plannenCadeaubon aanvragen

Hallo!

Welkom bij rijschool  Nootdorp Flex-line!

Rijschool Nootdorp

Rijschool Nootdorp Flex-Line is al vele jaren een vertrouwd adres voor autorijlessen.

Onze slagingspercentage ligt dan ook hoger dan het landelijk gemiddelde. Je kunt nagenoeg in heel provincie Zuid Holland bij ons autorijlessen nemen.

Onze werkwijze in het kort;

  altijd dezelfde rijles instructeur voor uw autorijlessen.  Bij Rijschool  Flex-Line krijgt U les van één en dezelfde rijles instructeur.  Uw instructeur kent derhalve  uw wensen en vorderingen.

vaste team van rij-instructeurs. Wij zijn een vast team en werken niet met freelancers of invalkrachten. Zodoende kunnen we de continuïteit van onze dienstverlening waarborgen.

veiligheid staat voorop. U rijdt met de nieuwste auto’s.

Of u nu een proefles wil, of een verfrissingsles, gewoon wat  informatie of vlot en voordelig uw autorijbewijs wilt halen, alles is bespreekbaar en veel is mogelijk!

Vlot, voordelig en veilig uw autorijbewijs halen doen je bij Rijschool Nootdorp Flex-line!

Wilt u weten wat onze oud leerlingen van Rijschool Nootdorp Flex-Line vinden?

Wat vinden onze oud-leerlingen van Rijschool Nootdorp?

Marco Claassen

Ik ben recentelijk geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Rijschool Flex-line (Osjan specifiek) heeft me daar op een hele fijne manier naartoe begeleid. De lessen zijn flexibel in te plannen. Zowel de theoretische achtergrond, als de praktijk wordt goed uitgelegd. Met humor waar kan, serieus waar nodig. De ritten worden door middel van videobeelden van feedback voorzien. Als ik opnieuw een rijschool zou moeten kiezen, dan was ik zeker weer voor Flex-line gegaan. Ik beveel deze rijschool dan ook bij iedereen aan.

 

Vincenzo M

 

Great Experience. I took my driving lesson one year ago. It was incredible experience. The teacher is a fantastic person that will follow you with professionality and great humor. I was very happy to do this experience. Maybe you can get something similar in another place but for sure you will never get something better. PS Marina Marina Marina...

 

Vincent Visnet

 

Top rijschool! Door de goede begeleiding/lessen wordt je goed voorbereid op je examen. Door de duidelijke uitleg en het gebruik van videomateriaal kun je goed zien wat je fout doet en hoe je dit kunt verbeteren. Lestijden waren ook zeer flexibel in te delen.

 

Taju Fan

 

Ik heb hier mijn motorlessen gedaan. Coach is geduldig, humoristisch en het belangrijkste is dat hij er echt om geeft hoe je rijdt en hoe veilig je bent. Dit is de beste school en ik ben blij om het aan iedereen die geïnteresseerd is aan te bevelen

 

Jaap

 

 

Afgelopen zomer heb ik mijn felbegeerde pasje behaald na met plezier bij Ozcan gelest te hebben. De lessen waren altijd iets om naar uit te kijken. Met de nodige humor, tips maar ook de nodige correcties wordt je goed klaargestoomd voor het echte werk. Kortom, een top-instructeur en fijne kerel!

 

Diedrich De Torbal

Erg blij dat ik gekozen heb voor Flex-line als motorrijschool. Na eerst wat rondgekeken te hebben bij de “wat massaler opgezette“ rijscholen, toch gekozen voor de persoonlijkere benadering bij Flex-line. Op dag 1 een klik met Osjan, top leraar, die met heel veel humor lesgeeft en je op de juiste manier de goede dingen van het motorrijden bijbrengt. Ik zou iedereen willen aanraden om hier te gaan lessen. In 1 keer geslaagd hier voor zowel mijn AVB als AVD. Top!

 

 

Waarom neem je autorijlessen in Nootdorp bij Rijschool Flex-Line:

Vele geslaagden gingen u voor!

Jaalijlks leiden wij  een honderdtal auto- en motor leerlingen op volwassen verkeersdeelnemers..

Persoonlijk en betrokken benadering

De charme van een kleine rijschool gecombineerd met de continuiteit van een grote rijschool geeft u zekerheid dat u vlot en voordelig uw auto of motor rijbewijs kunt halen.

 

Flexibel in alle facetten

Flexible lestijden, ook zondag’s

Voordelige Paketten in termijnen betalen is mogelijk.

Hoog slagingspercentage

Betalen in termijnen

Geen wachttijden, gelijk beginnen met lessen

Lessen wanneer u wilt, ook op zaterdagen, zondagen en s' avonds tot 23:00 uur!

Leren autorijden met plezier!

Vlot en voordelig leren autorijden doe je bij Rijschool Nootdorp Flex-Line

Veel gestelde vragen over autorijlessen in Nootdorp

Hier vind je de veel gestelde vragen over autorijlessen in Nootdorp. Wil je meer informatie over autorijlessen bij rijschool Flex-Line of staan je vragen over auto rijlessen niet tussen?

Neem met ons contact op.

Bel, mail of app ons en u krijgt binnen 8 uur antwoord op uw vragen!

Hoe snel kan ik beginnen met mijn autolessen?

In principe kun je binnen twee dagen beginnen met je eerste autoles. Als je specifieke wensen hebt qua timing of beperkt beschikbare dagen kan het een weekje duren.

Wat voor auto's lessen jullie?

Wij lessen in nieuwe VW Polo’s, altijd rookvrij.

Is mijn proefles gratis?

Neen uw proefles is niet ‘gratis”. Wij willen voorkomen dat u uiteindelijk moet betalen voor de ‘gratis’ lessen die wij zouden weggeven.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het is onmogelijk om een concrete uitspraak te doen. Na je eerste proefles kunnen we een eerste inschatting maken van je benodigde lesuren. De meeste leerlingen komen goed uit met één van onze paketten.

Is de proefles vrijblijvend?

Ja de proefles is zeker vrijblijvend! Wij werken graag samen met mensen die het leuk en prettig vinden om  met ons te werken. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze rijschool.

Krijg ik mijn geld terug als ik uren overhou van mijn pakket?

Ja zeker ! Dat gebeurt regelmatig. De lesuren die je niet gebruikt hebt krijg je terug betaald.

Contact gegevens

06 83 80 45 64

06 14 35 49 00

CBR Rijschoolnummer: 8002U3

KvK nummer: 74023039

BTW nummer: 859746935.B01

Bank: NL36INGB0008979244

Locatie's

Flex-line Den Haag
Hans Larivelaan 20
2493 BB Den haag

Flex-line Zoetermeer
Edisonstraat 3B
2723 RS Zoetermeer

Bel nu