Hoe?

Op deze website vind je alle informatie over het rijles aanbod van ons.

Wij geven niet alleen rijles maar  geven je ook een volledige opleiding met veel begeleiding en ondersteunend materiaal om van jou een bekwame chauffeur te maken. Je haalt niet alleen je rijbewijs, maar wordt getraind tot een veilige en besluitvaardige verkeersdeelnemer.

Het gaat tenslotte om jouw veiligheid in het verkeer !

Persoonlijke benadering staat voorop bij Rijschool Flex-line. Wij geven op een gestructureerde wijze rijlessen, in een ontspannen sfeer. Samen met je instructeur bepaal je het aantal rijlessen en plannen we het examen. De praktijklessen duren 60 minuten. Het is mogelijk meerdere rijlessen per week te volgen of lessen van 1 ½ of 2 uur te volgen. Je wordt van huis of van een andere plaats opgehaald en teruggebracht. Je rijdt tijdens het lessen altijd in dezelfde lesauto en met dezelfde instructeur.

De lesauto is rookvrij en voorzien van de modernste technieken zoals airconditioning en cruise control. De lesuren worden helemaal aan jou aangepast, veel leerlingen willen langer achter elkaar rijden zodat je veel meer ervaring opdoet. Heel gunstig is dan dat je niet hoeft te wennen aan de auto, in tegenstelling tot maar 1 uur per week te rijden, waardoor er meer tijd is om het nieuwe les-onderdeel te leren.

De lestijden zijn heel flexibel, ’s morgens, ’s middags of ’s avonds maar ook in het weekend kan er gereden worden. In overleg kun je ook op zondag. Wij gebruiken "een opbouwende leskaart" waarop je snel kunt zien hoever je met je opleiding bent gevorderd, waar de volgende les over gaat en waar extra aandacht voor nodig is, vervolgens worden deze met jou besproken. 

Call Now Button
Chat openen