Tineke en Sharon haalden met veel plezier en succes hun motorrijbewijs in Den haag bij Flex-line

Motorrijschool Pijnacker, motorrijbewijs halen met plezier!

Motorrijschool Pijnacker - Frequently Asked Questions(FAQ)

 Welkom bij motorrijschool Pijnacker

Flex-Line

 

Waarom motorrijles nemen bij Motorrijschool Pijnacker Flex-Line?

 

⇒   Plezier en veiligheid staan bovenaan

Motorrijles plezier en veiligheid staan bovenaan! Je moet je één voelen met de motor en plezier hebben in het lessen. Je leert met de motor omgaan alsof het een fiets is. Veiligheid, verkeersinzicht en fun zijn kernwoorden bij Motorrijschool Pijnacker.

Je rijdt op modernste en veilige motoren. Uitgerust met ABS en er is natuurlijk beschermende kleding en een helm is voor jou aanwezig. Via een draadloos ontvangstsysteem sta ik ten alle tijde met je in contact om je te coachen en bij te staan.

 

⇒   Vaste rij-instructeur

Altijd dezelfde rij-instructeur motorrijles in Pijnacker. Bij Motorrijschool Pijnacker Flex-Line krijg je les van één en dezelfde rij-instructeur. Je instructeur kent derhalve jouw vorderingen.

 

⇒   Hulp bij het halen van uw theorie certificaat

Motorrijschool Pijnacker Flex-Line helpt je ook bij het behalen van je theorie certificaat.

⇒  Geen wachttijden, direct beginnen en afrijden

Er zijn geen wachttijden dus je kunt direct beginnen!

Neem vrijblijvend contact op zodat ik je van alle informatie kan voorzien.

Of je nu een proefles wil, een verfrissingsles, gewoon wat informatie of gewoon je motorrijbewijs wilt halen, alles is bespreekbaar en veel mogelijk!

Vlot, voordelig en veilig je motorrijbewijs halen doen je bij motorrijschool Pijnacker Flex-line!

Vaste rij-instructeur

Betalen in termijnen

Lessen met video ondersteuning

Verkeerslessen met een volg-motor

Oefenen op een groot en veilig terrein

Veel gestelde vragen over motorrijlessen in Pijnacker

Hier vind je de veel gestelde vragen over motorrijlessen in Pijnacker. Wil je meer informatie over motorrijlessen bij rijschool Flex-Line of staan je vragen over motorrijlessen niet tussen. Neem met ons contact op.Bel, mail of app ons en u krijgt binnen 8 uur antwoord op uw vragen!

Hoe snel kan ik beginnen met mijn motorles?

In principe kun je binnen twee dagen beginnen met je eerste motorles. Als je specifieke wensen hebt qua timing of beperkt beschikbare dagen kan het een weekje duren.

Hebben jullie een "eigen" oefen terrein?

Het oefen terrein is groot en veilig, groter en veiliger dan mening ‘eigen terrein’ maar wij zijn niet de juridische eigenaar van dat terrein. Wij mogen er gebruik van maken.

Is mijn proefles gratis?

Neen uw proefles is niet ‘gratis”. Wij willen voorkomen dat u uiteindelijk moet betalen voor de ‘gratis’ lessen die wij zouden weggeven.

Moet ik zelf motorkleding e.d kopen?

Neen dat hoeft niet. Wij hebben alle benodigde beschermende kleding (motorjas, motorbroek), motorlaarzen handschoenen, helm ed. In een latere fase kun je op je gemak je motorkleding kopen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

het is onmogelijk om een concrete uitspraak te doen. Na je eerste proefles kunnen we een eerste inschatting maken van je benodigde lesuren voor je voertuigbeheersing. De meeste leerlingen komen goed uit met éé’n van onze AVB paketten.

Hoeveel examens moet ik doen voor mijn motorrijbewijs?

Er zijn drie examens voor de motorfiets, te weten:

1. het theorie-examen,

2. een examen voor  AVB ( Voertuigbeheersing) en

3. het AVD (Verkeersdeelname)

 

Moet ik een theorie certificaat motor halen voordat ik mag beginnen met Voertuigbeheersing?

Neen, als je je autorijbewijs hebt dan hoeft dat niet. Je kunt Voertuigbeheersing lessen volgen en examen B=Voertuigheheersing doen. Je mag ook lessen Verkeersdeelname doen. Je moet wel je theorie certificaat A gehaald hebben voordat je praktijk examen Verkeersdeelname mag doen.

Is de proefles vrijblijvend?

Ja de proefles is zeker vrijblijvend! Wij werken graag samen met mensen die het leuk en prettig vinden om  met ons te werken. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze rijschool.

Krijg ik mijn geld terug als ik uren overhou van mijn pakket?

Ja zeker! Dat gebeurt regelmatig. De lesuren die je niet gebruikt hebt krijg je terug betaald.

Recent mijn motorrijbewijs bij Flex-Line behaald. Voor zowel AVB als AVD in één keer geslaagd door de goede voorbereiding van instructeur Ozcan.

De lessen waren oprecht leuk en leerzaam, mede door de dosis humor die Ozcan hierin stopt! Je leert op een goede en humoristische manier iedere les jezelf te verbeteren en zo wordt je klaargestoomd voor je examens.

De sfeer is ontspannen, waar nodig ook streng maar rechtvaardig. Hij zorgt er tevens voor dat jij zelfverzekerd je examen in gaat zodat dit geen opgave is waar je tegenop ziet!

Ik zou iedereen aanraden om hier rijlessen te volgen!

Kristiaan Westhoek

Zoetermeer

Motorrijden is onze passie!

Als actieve motorrijder weten wij wat echt belangrijk is voor je rij opleiding en staan je met raad en daad bij.

Bel nu