CBR Tips, rijschool kiezen met een goed gevoel is niet eenvoudig.

CBR Tips om goede rijschool te kiezen

Op de CBR site vind je zeer nuttige tips om tot een goede keuze van je rijschool te komen. De CBR site geeft CBR tips om goede rijschool te kiezen. Wij hebben voor de goede orde [onze antwoorden ]op de gestelde vragen gegeven. De slaagkans bij een rijschool hangt af van vele factoren, zoals het aantal lessen dat gegeven wordt, de instructeurs en de lesmethodes. Ook diversiteit in kandidaten en de lesauto’s  zijn natuurlijk van invloed op de slagingspercentages. Een goede rijopleiding is dus een investering in je eigen veiligheid. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je zo snel mogelijk het examen aanvraagt. Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je `even` het rijbewijs haalt.

Een goede rijschool kiezen, CBR Tips om jouw te helpen

Wees kritisch bij het kiezen van een rijschool. De ene rijschool geeft veel meer waar voor je geld dan de andere. Hieronder staan enkele vragen die je aan rijscholen kunt stellen voordat je je keuze maakt. Enkele vragen en CBR tips om goede rijschool te kiezen:

 

Welk slagingspercentage heeft de rijschool?

  • Op deze site staan de slagingspercentages van alle ingeschreven rijscholen bij elkaar.

Gebruikt de rijschool een instructiekaart?

  • Op een instructiekaart houdt de instructeur de voortgang van de opleiding bij.
  • Zo zie je precies hoever je gevorderd bent, waar de volgende les over gaat en waar extra aandacht voor nodig is.

Kan ik ergens te weten komen of mijn rij-instructeur bevoegd is om rijles te geven?

  • Ja, vraag je rij-instructeur naar zijn WRM-certificaat. Ook het IBKI kan je informeren over de afgiftedatum en/of geldigheid van WRM-certificaten.

Kijk hiervoor naar www.ibki.nl.

Meer kans van slagen met een tussentijdse toets

Het afleggen van een tussentijdse toets bij het CBR verhoogt de kans dat je slaagt voor het rijexamen.

Wat kost een rijles?

Vergelijk de prijzen van verschillende rijscholen. Houd daarbij rekening met de duur van de lessen: 45, 50 of 60 minuten. En let vooral op de kwaliteit.

Regels voor rijscholen

De rijscholen die zijn ingeschreven bij het CBR dienen te werken volgens de regels in de inschrijvingsovereenkomst en het vademecum voor rijschoolhouders. Als je alvast wilt wennen aan de examensituatie; Als je tips wilt van een officiële CBR-examinator; Als je vrijstelling voor bijzondere verrichtingen wilt verdienen … CBR Tips …. Voor meer CBR Tips om met een goed gevoel een rijschool te kiezen, kijk je op www.cbr.nl

CBR Tips om een goede rijschool te kiezen

Flex-line een rijschool met passie

13 + 2 =

Rijschool Flex-Line

Rijschool Flex-line Zoetermeer

 verdien je gratis rijlessen

Categorien

Call Now Button
Chat openen