Welkom bij Rijschool Flex-Line,

u wilt een cadeaubon op naam laten maken?

Cadeabon Autorijles

Een cadeaubon autorijles als verrassing? Cadeaubon autorijles kost slechts € 30,- euro

Cadeaubon Motorrijles

Verras uw vriend of vriendin met een cadeaubon op naam voor slechts € 35,- euro.

Rijschool Flex-Line

De juiste plek voor motorrijlessen en autorijlessen

Wil je motorrijlessen of autorijlessen volgen in Den Haag en Zoetermeer, op een vlotte, veilige en voordelige manier? Dan is rijschool Flex-Line voor jou de juiste rijschool in Den Haag, Zoetermeer en omgeving! We leiden jaarlijks tientallen kandidaten op voor hun motorrijbewijs en hebben een zeer hoog slagingspercentage (bron: CBR).

Als rijschool Flex-line houden wij er een eenvoudig bedrijfsfilosofie op na.  Geen moeilijke verhalen of loze beloftes. ‘Doen’ zit in onze aard!
Vandaar onze heldere bedrijfsfilosofie:  ‘Blijf Persoonlijk en Betrokken’,Doe gewoon en doe het vooral goed!’. Zo simpel kan het dus zijn. Dat we het goed doen blijkt dan ook uit de talrijke referenties van tevreden oud leerlingen en uit onze hoge slagingspercentages. Of u nu een proefles wil, of een verfrissingsles, gewoon wat  informatie of vlot en voordelig uw motorrijbewijs wilt halen, alles is bespreekbaar en veel is mogelijk! Neem met ons contact op. Daarnaast kan je ook rijlessen nemen in onder andere Zoetermeer, Voorburg, Pijnacker en Delft.

Vlot, voordelig en veilig je autorijbewijs of motorrijbewijs halen doen je bij rijschool Flex-line! Vraag een proefles aan voor een autorijles of motorrijles!

Marco Claassen

Ik ben recentelijk geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Rijschool Flex-line (Osjan specifiek) heeft me daar op een hele fijne manier naartoe begeleid. De lessen zijn flexibel in te plannen. Zowel de theoretische achtergrond, als de praktijk wordt goed uitgelegd. Met humor waar kan, serieus waar nodig. De ritten worden door middel van videobeelden van feedback voorzien. Als ik opnieuw een rijschool zou moeten kiezen, dan was ik zeker weer voor Flex-line gegaan. Ik beveel deze rijschool dan ook bij iedereen aan.

 

Vincenzo M

 

Great Experience. I took my driving lesson one year ago. It was incredible experience. The teacher is a fantastic person that will follow you with professionality and great humor. I was very happy to do this experience. Maybe you can get something similar in another place but for sure you will never get something better. PS Marina Marina Marina...

 

Vincent Visnet

 

Top rijschool! Door de goede begeleiding/lessen wordt je goed voorbereid op je examen. Door de duidelijke uitleg en het gebruik van videomateriaal kun je goed zien wat je fout doet en hoe je dit kunt verbeteren. Lestijden waren ook zeer flexibel in te delen.

 

Taju Fan

 

Ik heb hier mijn motorlessen gedaan. Coach is geduldig, humoristisch en het belangrijkste is dat hij er echt om geeft hoe je rijdt en hoe veilig je bent. Dit is de beste school en ik ben blij om het aan iedereen die geïnteresseerd is aan te bevelen

 

Jaap

 

 

Afgelopen zomer heb ik mijn felbegeerde pasje behaald na met plezier bij Ozcan gelest te hebben. De lessen waren altijd iets om naar uit te kijken. Met de nodige humor, tips maar ook de nodige correcties wordt je goed klaargestoomd voor het echte werk. Kortom, een top-instructeur en fijne kerel!

 

Diedrich De Torbal

Erg blij dat ik gekozen heb voor Flex-line als motorrijschool. Na eerst wat rondgekeken te hebben bij de “wat massaler opgezette“ rijscholen, toch gekozen voor de persoonlijkere benadering bij Flex-line. Op dag 1 een klik met Osjan, top leraar, die met heel veel humor lesgeeft en je op de juiste manier de goede dingen van het motorrijden bijbrengt. Ik zou iedereen willen aanraden om hier te gaan lessen. In 1 keer geslaagd hier voor zowel mijn AVB als AVD. Top!

 

 

Voor autorijlessen & motorrijlessen in Den Haag en Zoetermeer bent u bij Flex-Line bij het juiste adres

Vele geslaagden ging u voor!

Jaarlijks leiden wij  een honderdtal auto- en motorleerlingen op tot volwassen verkeersdeelnemers.

Persoonlijk en betrokken benadering

De charme van een kleine rijschool gecombineerd met de continuïteit van een grote rijschool geeft u zekerheid dat u vlot en voordelig uw auto of motor rijbewijs kunt halen.

Hoog slagingspercentage

Onze slagingspercentage behoort met 90 % tot de top 10 van rijscholen in provincie Zuid-Holland.

Gelijk beginnen met lessen

Lessen wanneer u wilt, ook op zaterdagen, zondagen en s’ avonds tot 23:00 uur!

Flexibel

Voordelige lespakket en betalen in termijnen is mogelijk

Groot en veilig oefenterrein

In Den Haag en Zoetermeer

Contact

Wij nemen binnen 8 uur contact met u indien u vragen heeft of een proefles wilt boeken.

Plan nu uw proefles in of stuur ons een bericht

Contact gegevens

 Tel 0683804564

 Tel 0614354900

CBR Rijschoolnummer: 8002U3

KvK nummer: 74023039

BTW nummer: 859746935.B01

Bank: NL36INGB0008979244

Locatie's

Flex-line Den Haag
Hans Larivelaan 20
2493 BB Den haag

Flex-line Zoetermeer
Edisonstraat 3 B
2723 RS Zoetermeer

Bel nu