scooter rijbewijs met flex-line

 

Scooterrijbewijs in 1 dag halen?

Je wilt je scooter rijbewijs in 1 dag halen?

Haal in één dag je scooter theorie en scooter rijbewijs vlot, voordelig en veilig bij rijschool Flex-line.  

Met onze theorie cursussen en praktijkopleidingen ben je optimaal voorbereid op je CBR praktijk examen en slaag je in 1 keer.

P.s, Nadat je je theoriecertificaat hebt behaald, reserveren we direct je scooter praktijk examen. Je moet dan ons wel vooraf machtigen om een examen voor jou te mogen kopen.

Bespaar  tijd, geld en moeite en doe het meteen goed. Vlot veilig en voordelig je rijbewijs halen doe je bij rijschool Flex-line! Overtuig je zelf en plan een vrijblijvend proefles.

 

Ik vind Flex-line een hele fijne rijschool niet omdat ik geslaagd ben maar om de juiste en rustige uitleg die ik gekregen heb. Dus een aanrader voor iedereen.

Beau

Zoetermeer

Veel gestelde vragen over scooter rijlessen

Hier vind je de veel gestelde vragen over scooter rijlessen in. Wil je meer informatie over scooter rijlessen bij rijschool Flex-Line of staan je vragen hier niet bij? Neem met ons contact op. Bel, mail of app ons en je krijgt binnen 8 uur antwoord op al je vragen!

Hoe snel kan ik beginnen met mijn scooterles?

In principe kun je binnen twee dagen beginnen met je scooterles. Wij hebben geen wachttijden omdat we met meerdere rij-instructeurs werken.

Hoe snel kan ik scooter praktijk examen doen?

Wij kopen CBR examens in voorraad en hebben daarom geen wachttijden.

Is mijn proefles gratis?

Jouw proefles is vrijblijvend, maar niet gratis. je bent dus nergens aan verbonden. Neen je proefles is dus niet ‘gratis”. Wij willen voorkomen dat je uiteindelijk zou moeten betalen voor de ‘gratis’ lessen die wij zouden weggeven.

Moet ik zelf helm e.d kopen?

Neen dat hoeft niet. Wij hebben alle benodigde beschermende kleding en helm beschikbaar. Natuurlijk kun je alles wat je hebt meenemen en gebruiken

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het is onmogelijk om een concrete uitspraak te doen op afstand. Na je eerste proefles kunnen we een eerste inschatting maken van je benodigde lesuren. De benodigde lesuren verschillen van 4 tot 6 uur.

Moet ik een theorie certificaat motor halen voordat ik mag beginnen me praktijklessen?

Ja, dat is wettelijk verplicht. Je moet immers de verkeersregels kennen om veilig te leren rijden op de openbare weg. 

Is de proefles vrijblijvend?

Ja de proefles is zeker vrijblijvend! Wij werken graag samen met mensen die het leuk en prettig vinden om  met ons te werken. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze rijschool.

We staan je graag te woord

We staan klaar voor al je vragen. Bel ons op 0683804564

Wilt je liever dat wij je terugbellen wanneer je het beste uitkomt?

Plan dan een afspraak in.

Categorie Home / scooter / Scooter rijbewijs in 1 dag halen
Bel nu