alles over scooterrijbewijs

 

Een dagcursus of 2X2 uur lessen?

Je lest wanneer het jou beste uitkomt!

Ook zondag’s zonder extra kosten!

Ja, je kunt starten en leren op ieder moment dat het jou het beste uitkomt. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe lang je scooterlessen volgt.

Uit ervaring blijkt dat het beste is als je 2 keer 2 uur achter elkaar kunt lessen. Dus op één dag 2 uur scooterlessen en liefst een dag later ook weer 2 uur lessen en aansluitend je CBR praktijk examen doen. Dit is de ideale scenario.

Niet iedereen kan helaas tijd maken om op deze manier zijn/haar scooter lessen te volgen. Dat is geen ramp. Je kunt ook voor kiezen om 4 uur achter elkaar te lessen en aansluitend praktijk examen scooter te doen bij het CBR.

Ik vind Flex-line een hele fijne rijschool niet omdat ik geslaagd ben maar om de juiste en rustige uitleg die ik gekregen heb. Dus een aanrader voor iedereen.

Beau

Zoetermeer

Veel gestelde vragen over scooter rijlessen

Hier vind je de veel gestelde vragen over scooter rijlessen in. Wil je meer informatie over scooter rijlessen bij rijschool Flex-Line of staan je vragen hier niet bij? Neem met ons contact op. Bel, mail of app ons en je krijgt binnen 8 uur antwoord op al je vragen!

Hoe snel kan ik beginnen met mijn scooterles?

In principe kun je binnen twee dagen beginnen met je scooterles. Wij hebben geen wachttijden omdat we met meerdere rij-instructeurs werken.

Hoe snel kan ik scooter praktijk examen doen?

Wij kopen CBR examens in voorraad en hebben daarom geen wachttijden.

Is mijn proefles gratis?

Jouw proefles is vrijblijvend, maar niet gratis. je bent dus nergens aan verbonden. Neen je proefles is dus niet ‘gratis”. Wij willen voorkomen dat je uiteindelijk zou moeten betalen voor de ‘gratis’ lessen die wij zouden weggeven.

Moet ik zelf helm e.d kopen?

Neen dat hoeft niet. Wij hebben alle benodigde beschermende kleding en helm beschikbaar. Natuurlijk kun je alles wat je hebt meenemen en gebruiken

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het is onmogelijk om een concrete uitspraak te doen op afstand. Na je eerste proefles kunnen we een eerste inschatting maken van je benodigde lesuren. De benodigde lesuren verschillen van 4 tot 6 uur.

Moet ik een theorie certificaat motor halen voordat ik mag beginnen me praktijklessen?

Ja, dat is wettelijk verplicht. Je moet immers de verkeersregels kennen om veilig te leren rijden op de openbare weg. 

Is de proefles vrijblijvend?

Ja de proefles is zeker vrijblijvend! Wij werken graag samen met mensen die het leuk en prettig vinden om  met ons te werken. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze rijschool.

We staan je graag te woord

We staan klaar voor al je vragen. Bel ons op 0683804564

Wilt u liever dat wij je terugbellen wanneer je het beste uitkomt?

Plan dan een afspraak in.

Categorie Home / scooter / Een dagcursus of liever 2×2
Bel nu