Alles over je Scooter rijbewijs

Alles over je Scooter rijbewijs

 

Alles over jouw scooterrijbewijs vind je hier

<

Ga je binnenkort voor je scooterrijbewijs?

Ga jij binnenkort voor je scooterrijbewijs? Lees hier wat je dan moet doen en hoe je dat het beste kunt aanpakken. Ontdek ook hoe je de beste rijschool in jouw gemeente kan vinden.

Een dagcursus of 2x2 uur scooterles?

Je lest wanneer het jou beste uitkomt! Ook zondag’s zonder extra kosten! Lees hier de details!

Wat kost het scooter rijbewijs?

Benieuwd naar de kosten van je scooterrijbewijs? Wij hebben alles voor je uitgezocht. Bekijk hieronder onze kostenoverzichten over de beste rijscholen en maak de juiste keuze! Lees hier meer over de kosten van je scooter rijbewijs.

Scooter rijbewijs in 1 dag halen?

Wil je op 1 dag je scooter rijbewijs halen? Wil je weten wat je moet doen om je scooterrijbewijs in 1 dag te halen? Hoe je de theorie kan leren of hoe je kan oefenen voor je scooterrijbewijs? Op deze pagina vind je de informatie die je nodig hebt voor het behalen van je scooterrijbewijs in 1 dag.

 

Ik vind Flex-line een hele fijne rijschool niet omdat ik geslaagd ben maar om de juiste en rustige uitleg die ik gekregen heb. Dus een aanrader voor iedereen.
Beau

Zoetermeer

Veel gestelde vragen over scooter rijlessen

Hier vind je de veel gestelde vragen over scooter rijlessen. Wil je meer informatie over rijlessen bij rijschool Flex-Line of staan je vragen over scooterrijlessen er niet tussen? Neem met ons contact op. Bel, mail of app ons en je krijgt binnen 8 uur antwoord op al je vragen!

Hoe snel kan ik beginnen met mijn scooterles?

In principe kun je binnen twee dagen beginnen met je scooterles. Wij hebben geen wachttijden omdat we met meerdere rij-instructeurs werken.

Hoe snel kan ik scooter praktijk examen doen?

Wij kopen CBR examens in voorraad en hebben daarom geen wachttijden.

Is mijn proefles gratis?

Jouw proefles is vrijblijvend, maar niet gratis. je bent dus nergens aan verbonden. Neen je proefles is dus niet ‘gratis”. Wij willen voorkomen dat je uiteindelijk zou moeten betalen voor de ‘gratis’ lessen die wij zouden weggeven.

Moet ik zelf helm e.d kopen?

Neen dat hoeft niet. Wij hebben alle benodigde beschermende kleding en helm beschikbaar. Natuurlijk kun je alles wat je hebt meenemen en gebruiken

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het is onmogelijk om een concrete uitspraak te doen op afstand. Na je eerste proefles kunnen we een eerste inschatting maken van je benodigde lesuren. De benodigde lesuren verschillen van 4 tot 6 uur.

Moet ik een theorie certificaat motor halen voordat ik mag beginnen me praktijklessen?

Ja, dat is wettelijk verplicht. Je moet immers de verkeersregels kennen om veilig te leren rijden op de openbare weg.

Is de proefles vrijblijvend?

Ja de proefles is zeker vrijblijvend! Wij werken graag samen met mensen die het leuk en prettig vinden om  met ons te werken. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze rijschool.

We staan je graag te woord

We staan klaar voor al je vragen. Bel ons op 0683804564

Wilt u liever dat wij je terugbellen wanneer je het beste uitkomt?

Plan dan een afspraak in.

Bel nu